Bewonersraad

Het leven in PVT staat centraal

Tweemaandelijks wordt door onze herstelbegeleidster een bewonersraad georganiseerd. Hierin staat het leven in PVT centraal.

Alle concrete zaken die bewoners aanbelangen kunnen er ter sprake komen. De inhoud van dit overleg wordt ook gebracht op het Lokaal Advies Comité.

Aan ons PVT is een bewonersvertegenwoordiger verbonden. Dhr. Roland Stockman is een gepensioneerd maatschappelijk werker van het PVT die met regelmaat het PVT bezoekt. 4 maal per jaar gaat er een ontmoetingsavond door voor alle betrokkenen van onze voorziening (‘Vrienden van de PVT’ genaamd); ook daarop is onze bewonersvertegenwoordiger present.

De bewonersvertegenwoordiger heeft als rol de stem van onze bewoners te brengen op beleidsniveaus.  Daartoe zetelt hij/zij (naast directe leidinggevenden en een afvaardiging van directie) ook in het Lokaal Advies Comité (LAC).

Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe bewonersvertegenwoordiger. Heb je interesse? Of wil je graag wat meer weten? Lees hier het profiel of neem contact op met Wouter Demarest of Isabelle de Wispeleir.

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte...
  klik hier

agenda

15.06.18

Barbecuefeest 2018

Op vrijdag 15 juni gaat ons jaarlijks barbecuefeest door. Pe...
lees meer...

11.09.18

Vrienden van de PVT

Per kwartaal wordt een avond georganiseerd in onze cafetaria...
lees meer...

actualiteit

17.05.18

Barbecuefeest 2018

Op vrijdag 15 juni gaat ons jaarlijks barbecuefeest door. Ui...
lees meer...